📦Gratis verzending bij besteding vanaf €100,- 📦

Retouren

Wij steken elke dag de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk mensen blij te maken met (ambachtelijke bakkers)producten van Meesterlijke kwaliteit. Jou ook dus! Mocht je toch een product retour willen sturen na een bestelling in onze webshop, dan lees je hieronder hoe dat in z’n werk gaat. We helpen je graag.

Welke producten kun je retourneren?
Bestellingen uit de Meesterlijke webshop van Robèrt kun je tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Dit geldt zowel voor non-foodproducten als voor eetbare producten die we verzegeld hebben geleverd.

Uitzondering
Als de verzegeling van eetbare producten is verbroken, kunnen we deze in verband met hygiënische redenen en/of gezondheidsrisico’s niet terugnemen. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kun je hem niet meer retourneren.

Producten retourneren: hoe werkt het?
Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht en (een deel van) je bestelling annuleren? Stuur het product/de producten dan binnen 14 dagen retour met het daarvoor bedoelde retourformulier. Of neem contact met ons op via meesterlijkewebshop@bijrobert.nl om je bestelling te annuleren. Je kunt je bestelling ook annuleren met het herroepingsformulier. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Let op:

  • Wil je een langer houdbaar product retourneren? Dan moet het product in originele staat en verzegelde verpakking verstuurd worden.
  • Wil je een non-foodproduct retourneren? Dan moet het product in originele en onbeschadigde staat en verpakking verstuurd worden.

Als wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. €7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.