📦Gratis verzending bij besteding vanaf €100,- 📦

Spaar punten en kies een beloning

Wij belonen onze klanten graag met iets extra’s! Met ons digitale spaarsysteem spaar je bij iedere aankoop punten. Hoe meer punten je hebt gespaard, hoe groter de beloning die je ervoor kunt krijgen: van brood tot traktaartjes en bakboeken.

Automatisch punten sparen
Bij elke bestelling in deze webshop plaats je automatisch punten op het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je puntensaldo en beloningen inzien? Maak een account aan of log in bij je bestaande account.

Met je account kun je punten sparen voor iedere euro die je besteedt in onze webshop. Ook in onze webshop voor afhalen, onze winkel in Oisterwijk, Robèrts B'academie (bakcursussen) en onze horecalocatie De Kazerne kun je punten sparen. Dat telt lekker op!

Spelregels

  • Om punten te kunnen sparen, heb je een account met een geldig e-mailadres nodig. In je account kun je zien hoeveel punten je hebt gespaard en welke beloningen je hiervoor kunt krijgen. Zodra je je hebt aangemeld, ga je akkoord met deze spelregels.
  • Spaarpunten worden enkel toegekend op het moment van aankoop; het is niet mogelijk om met terugwerkende kracht spaarpunten toe te kennen voor aankopen in het verleden.
  • Je kunt je spaarpunten alleen verzilveren voor de actuele beloningen die zichtbaar zijn in je account.
  • Je kunt je spaarpunten alleen verzilveren voor een beloning op een van onze locaties, bijvoorbeeld in onze winkel of De Kazerne. 
  • Als je je account activeert met je e-mailadres, meld je je automatisch aan voor de nieuwsbrief van bij Robèrt. We gaan natuurlijk zorgvuldig om met je persoonsgegevens en geven ze niet aan derden. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kun je je op ieder moment gemakkelijk afmelden via de knop 'Afmelden' onderaan de nieuwsbrief.